silkGod morgen ♡ I dag er det tid for eksamensjobbing her hjemme, noe jeg syns er kjempedeilig. Jeg er jo ikke akkurat av den typen som syns at mandag er den beste dagen i uken, men i dag har den ikke vært så aller værst altså. I natt har jeg fått åtte timer med søvn *for en gangs skyld* og nå tusler rundt i den nye silkepysjen min, i verdens beste tøfler og en god og varm ullgenser, mens jeg slurper i meg kakao.Snakk om bra start på dagen og uken! Hadde hver mandag vært like behagelig som denne, hadde jeg muligens vært litt mer glad i denne dagen også. . .  

kakaoKakaoen jeg har lagd er både sunn og god så den skal dere få oppskriften på litt senere! Nå går vi jo inn i en ganske mørk tid, og da er det en gylden mulighet for og kose seg litt ekstra innendørs, eller hva? Jeg er i hvertfall stor fan av de to kommende månedene, og har store planer om og kose meg med både kakao, gløgg *snart* og julekaker så mye jeg kan fremover.

Men nå er det tid for eksamensjobbing, så vi blogges senere! Håper dere alle får en fin mandag ♡