kopp fokusJeg tviler sterkt på at jeg er den eneste som er over gjennomsnittet glad i kakao ♡ Gi meg litt sjokolade på en dårlig dag, og jeg blir i godt humør igjen herunterladen! *høhø* Jeg ble derfor veldig lykkelig da jeg klarte og mekke frem en god kakao som både er sunn og god! Man må selvfølgelig ikke være rakketforsker for å kunne lage kakao, men jeg poster minn oppskrift allikevel jeg! 
healthy cocoaDet du trenger ser du på bildet her: Økologisk kakao *fås kjøpt på meny*, stevia vanilje eller en vaniljestang, sukrin gold og styrk melk referat herunterladen. Så kommer den utrolig vanskelige jobben: Hell melk i en kasserolle, tilsett kakaopulver, noen dråper med vanilje eller del en vaniljestang og la den koke opp med resten, tilsett noen skjeer med sukrin gold og rør. Værre er det ikke, og den blir kjempegod kindersicherung im internet kostenlos download!
rørJeg forsøkte og bruke vanlig sukrin første gang jeg lagde kakaoen, men da fikk den den kjente kalde ettersmaken böhse onkelz lieder kostenlos herunterladen. Den funket helt fint for meg, men jeg vet at mange ikke er så fan av den. Sukrin gold har en litt «rundere»/»varmere» smak, etter min mening herunterladen. Grunnen til at jeg ikke har delt mengde av hver ingrediens er fordi det kommer litt an på hvor mye kakao du trenger. Prøv deg litt frem, men 2 ss kakao til to kopper kakao passer fint for oss i hvertfall k kiosk app herunterladen. Den blir ganske sterk, men jeg pleier også å helle i litt ekstra *kald* melk når jeg skal drikke den, så blir den litt mildere og jeg kan drikke den med én gang geometry dash for free. *hehe*
kopp kakao
Kos dere!