luringHei fine lesere! Jeg er veldig hedlig som har mange trofaste lesere, men jeg håper dere forstår at eksamen og jobb tar sinnsykt mye tid fra meg om dagen nå. Jeg savner virkelig og blogge så ofte som jeg gjorde i fjor, men da var det kun noen få vakter på jobb og trening som tok tiden fra meg… Nå derimot har jeg null tid til overs, og som jeg skrev i sta. Jeg er så stressa…konstant! og jeg sitter raskt med bøkene de i timene jeg hadde brukt på bloggen før, i frykt for at jeg skal gå glipp av noe. Men jeg må finne en måte og roe meg ned på nå, ellers så kommer jeg til og gå på veggen snart!
ryggEn av dere spurte meg i ste om hvordan det hadde gått med treningen i alt dette jobb- og eksamenstyret… og jeg kan si såppas, at det har gått til hel*****! Hihi! Men ja, de tre siste ukene har jeg ikke bare vært stresset, men lei alt av «fitspo», «fitspiration» og supermat. Jeg startet også og se på prosjekt perfekt, og tenkte…: Herregud, dagens samfunn er syke i hodet!og endte derfor opp med og få litt «angst» for hva jeg har lagt ut på bloggen tidligere, og hvordan jeg kan ha påvirket andre. Husk at kun en liten del av hverdagen min kommer ut på bloggen her, og det er mye mer stas og blogge om en skikkelig fin og nøye dandert bolle med salat, enn et tomt sjokoladepapir som jeg la igjen i bilen på veg hjem fra jobb…
salat21Meeeeen, selvom ting kanskje har gått litt over stokk og stein i det siste, er det ingen grunn til og slutte og trene eller spise sunt selvfølgelig. For det første så vet jeg hvor deilig det er for kroppen! For det andre så syns jeg at det er veldig gøy, også jeg føler meg så mye bedre både innvendig og utvendig når jeg er flink. I tilegg kommer det så mange fordeler av treningen også. *endorfiner, mer energi, finere hud, selvtillit+++*  Så jeg skal selvfølgelig fortsette!

collage-700x700

Men jeg skal ikke være helt manisk slik som mange andre er nå for tiden, og som jeg også har vært tidligere. Jeg hadde et mål om og gå ned i vekt jeg, og det har jeg klart… Nå har jeg kun et mål om og holde meg her, og det må være greit…  I 2012 kunne jeg trene 6-7 ganger i uken, og nå i 2013 har jeg kanskje hatt 3-4 dager i uken. Dette har plaget meg enormt mye, men jeg måtte faktisk ta et nakketak på meg selv her om dagen, for jeg skal ikke ha dårlig samvittighet fordi jeg ikke fikk 6 økter på en uke! Sånn skal det ikke være dere…
collage
I tilegg så har jeg følt et press her på bloggen om at jeg hele tiden skal få noen form for prestasjoner. Vekten jeg har nå er «helt-perfekt» i forhold til høyden og alderen min, jeg har en sunn kropp på innsiden *jeg har tatt tester* og jeg trenger strengt talt sett ikke og gå ned noe mer i vekt. Men til tross for at ingen av dere fine lesere har sagt noe om det, så føler jeg hele tiden et press på at Anine Kristin er hun som skal gå ned i vekt… hele tiden. og jeg har faktisk følt meg f-e-i-t fordi jeg ikke har mistet 10 kg til det siste året!!! *sykt* Det høres helt teit ut når jeg skriver det nå, men dette gikk ikke opp for meg før jeg hadde disse ukene uten trening. Så noe positivt har det jo kommet med da.
skooo
Så, da fikk dere svar på hvordan det har vært på treningsfronten i det siste… Jeg gleder meg til og komme i gang igjen denne uken, men det har vært innmari deilig med litt «fri» under all denne jobbingen og den første delen av eksamenstresset, og jeg har virkelig hatt fått en åpenbaring *om jeg kan kalle det for dét* runt meg selv og min egen kropp.

Nå er derfor målet om og ta fatt i treningsdagboken min, slik at jeg kan komme inn i en god rutine igjen og få akkurat dosen med trening som jeg ønsker og har tid til uten og stresse meg ihjel. *tvi-tvi*