mariusgenserenHei alle sammen! Denne dagen startet så tidlig som 05:15, etter x-antall mareritt om alt som kunne gått galt med eksamenen vår. I dag skulle vi levere vår aller første eksamen på Markedshøyskolen, og for og levere så tidlig som mulig, traff jeg gruppen min på skolen litt før syv i dag tidlig. *snork*  De to-tre siste ukene har det vært itens jobbing med eksamen, og en del jobb på Oasis i tilegg, så all tiden min har gått til disse to tingene. Har vel hatt 5 timer søvn hver natt, noe som er altfor lite… Så etter at eksamen var levert i dag, dro jeg hjem igjen for og ta igjen noen tapte timer med søvn. Føler meg mye bedre nå! 

Vi er så heldige som får passe Louis i dag, så i natt har jeg hatt en kosebamse ved siden av meg hele natten, og nå har vi akkurat hatt en liten tur ute i høstluften. Vi hadde på oss lik Mariusgenser i dag som dere ser *hihi*. Den var på i akkurat 10 min, for de av dere som er imot dyr med klær…. 
mariusgenserSe så søt han er da! Denne mandagen har vært veldig deilig hittil, og jeg kjenner at en dag helt uten eksamensjobbing og jobb på Oasis har vært veldig etterlengtet. I dag skal jeg bare slappe av med Louis og lade opp batteriene til en ny pangstart med eksamensjobbing i morgen… Vi har «bare» 6 stykker igjen nå, så jeg er rimelig stresset nå for og si det sånn. Men, det skal jeg ikke tenke mer på i dag!

Ha en fin dag alle sammen!