acne3God morgen! Turen til Gøteborg var absolutt vellykket, og etter masse shopping og to dager på Liseberg var hele gjengen veldig fornøyde med helgen. Bilder fra turen kan dere se på instagramprofilen min @aninekristin. Kun over én helg så har alt blitt gul, røtt og oransje utenfor, her hjemme, så jeg kan helt klart si meg fornøyd med kjøpene mine i Gøteborg *hihi* Spesielt fornøyd med Acne Rue Mohair-genseren. Den er gull verdt på dager som denne, for den er virkelig god og varm altså! Nå har vi vært ganske heldige med temperaturen her i Lillestrøm de to siste dagene, men det er fortsatt ganske surt ute altså, så det gjelder og pakke seg inn! Det blir vel ikke så mye bedre i tiden fremover heller tenker jeg… 
acne 1Nå skal jeg bruke de neste timene på og forberede meg til eksamensjobbing med gruppen min. Vi har endelig kommet over den værste kneiken, så nå håper jeg virkelig at vi kommer fort fremover i oppgaven. Det og bli kastet ut i en hjemmeeksamen i underkant av én måned etter skolestart, med helt nye fag og krav er virkelig ikke bare bare altså… Mye som surrer rundt i hodet mitt om dagen, men jeg holder ut! *hehe* 

Ha en fin dag alle sammen !