hadeGod morgen alle sammen  Nå er alle tingene på listen min krysset av og på plass i bagen min, jeg har fått i meg den daglige kaffekoppen og er v-e-l-d-i-g klar for avreise nå. A og jeg brukte gårsdagen til og rydde og vaske ned hele leiligheten, så da kommer jeg hjem til en ren og pen leilighet på søndag…og da er det ekstra godt og komme hjem syns jeg! *hihi*
sekk
Planen for dagen er egentlig veldig enkel. . . Vi skal shoppe i Gøteborg, spise god mat og kose oss på hotellet. *kanskje det blir musikkvideo i år også? haha* Så denne dagen blir nok veldig bra altså! Syns det er veldig fint at Tommy tar med seg oss 3 jentene på denne turen år etter år altså, og etter min mening så blir den bare bedre og bedre også. Åh, jeg gleder meg sånn! Nå krysser jeg bare fingrene for at vi får opphold på Liseberg i morgen, så blir alt helt perfekt.

Nei, nå står de utenfor her ♡ Vi blogges i Gøteborg!