SONY DSCDette innleget inneholder reklame.

Hei dere. Har ikke hatt mulighet til og ta noen nye bilder i dag, så her får dere atter et kjemperedigert bilde av meg. *hehe* I dag har timene bare dratt fra meg. Startet dagen på skolen som vanlig, rett hjem for og gjøre meg klar til jobb, og deretter har jeg stått på Oasis og pakket opp masse fint tøy. Eneste dumme med dager som denne er at jeg ikke får tid til blogg eller trening. Jeg tok den «testen» på VG i går, for og se hvor mye tid jeg har til overs hver dag… Jeg har NULL minutter til overs på dager som denne… Men i dag fikk jeg lirket inn 60 min ekstra. 

Denne travle dagen kom jo på et litt dårlig tidspunkt da, for fra i dag og frem til 1 november, er jeg med i et nytt treningskonsept som heter World of shape. Dette går ut på at man skal følge et kost og treningsprogram i 30 dager. Kjempebra konsept, og det har hatt stor suksess i Sverige og Finland, og gitt helt ville resultater *som du ser på hjemmesiden deres* men ja… som dere skjønner fikk ikke dette noen bra start hos meg i dag… Men jeg kan skrive mer om world of shape i morgen hvis dere vil det, men i mellomtiden kan dere lese litt mer her. Jeg er litt skeptisk skal jeg innrømme, i og med at jeg ikke har noe mål om og gå ned eller opp i vekt akkurat nå, jeg spiser sunt og variert og trener relativt mye, så vi får se da. Jeg skal gjøre så godt jeg kan i hvertfall, så får vi se hvordan det går! Jeg skal jo t-e-s-t-e det ut, og komme med en ærlig mening om det, og dette er min mening akkurat nå. Kommer tilbake til dette i morgen som sagt!

Nå har jeg ca 30 min til overs, så de skal jeg bruke på A og deretter en superrask dusj! I morgen har jeg mye bedre tid, så da kommer jeg sterkere tilbake *hehe* Håper dere har hatt en kjempefin tirsdag alle sammen!