studereHei hei! Takk for fin respons på det forrige innlegget, godt og se det er fler enn meg som har reagert på det i det siste… Men, i dag har jeg sittet sånn her, frem til nå. Jeg bestemte meg for og lese hjemme i dag, i og med at det har vært mye tull i markedsføringsfaget på skolen i det siste. Sykdom, og deretter en ny foreleser som ikke følger forelesningsplanen eller pensum… Litt kjipt når man betaler en ganske drøy sum i halvåret, men da fant jeg ut at dette faget her får jeg lære meg på egenhånd! Studiet er jo lagt opp til at vi skal lese mye på egenhånd, så da fortsetter jeg med dette i markedsføringsfaget fremover. *litt iriterende, men men*

Jeg har i hvertfall presset meg igjennom noen sider med engelsk fagtekst i dag, og skal si meg fornøyd med egen innsats, så nå kan jeg dra på jobb med god samvittighet og med et snev av hodepine. Engelsk er virkelig ikke bare bare, når det er snakk om analyser, grafer, fagtekst osv… Hodet jobber liksom dobbelt så mye som vanlig, noe jeg merker veldig godt. MEN da blir jeg kanskje en reser i engelsk fagspråk i løpet av de neste 3 årene da.