havregrynsgrøtHei alle sammen! Har dere hatt en fin søndag så langt? *Håper det* Jeg har bare kost meg foreløpig! Jeg sov så lenge jeg kunne i dag, startet dagen med to kopper kaffe og tv-kos i sengen. Deilig start på dagen! Frokosten ble veldig sen i dag , så jeg har vel egentlig funnet ut at jeg har blitt tilhenger av «periodisk faste» uten at jeg bevist har gått inn for det…Men som jeg har skrivd på bloggen tidligere så er jeg skjeldent sulten når jeg står opp *blir egentlig ganske kvalm hvis jeg spiser tidlig*, så da passer det best for meg. I dag ble det havregrynsgrøt til frokost med masse godt oppi! 
havregrynsgrøt med blåbærI dag kokte jeg opp 30g havregryn med vann, økologisk peanøttsmør, sukrin gold og vann. Så tilsatte jeg noen dråper med vaniljeessens, frostne blåbær og litt kokosflak på toppen (adlinks). Kjempegodt, og veldig enkelt som alt det andre gode jeg lager ♡ *hihi* Nå skal jeg bruke de neste timene på og lese en dritlang artikkel som vi skal bruke i hjemmeeksamenen vår, før jeg skal på middag hos svigers. 

God søndag!