aninekristinHei dere! Denne dagen har gått så fort, samtidig som det føles ut som at den har vært ufattelig lang. *veldig rart* Etter skolen i dag var jeg så trøtt etter litt for mange dager med dårlig døgnrytme, så da ødela jeg den enda mer med og duppe av litt noen minutter. Deretter brukte jeg tiden før jobb på og lese en haug av engelske fagartikler som vi skal bruke i den ene eksamnen på skolen. Nå jobber vi med to hjemmeeksamner foreløpig, og jeg kjenner stresset boble innvendig. Vi har heldigvis god tid, og vi har vært flinke med og jobbe så langt, men jeg blir automatisk superstresset når jeg har mye og tenke på… Jeg vurderer og ta et semester i California neste vinter, og da må jeg ha minst C i alle fag, så her skal det virkelig jobbes! *hihi*  Resten av kvelden har jeg stått på Oasis, og nå skal jeg koooose meg i sofaen før jeg tar kvelden. I morgen blir det masse skolearbeid så her må det soves!

En skikkelig spennende dag med andre ord *huff* Natta!