imageHola Snakk om og være flink a dere! Etter og ha lastet inn alt det nødvendige på macen, disket jeg opp med ovnsbaktkylling i chilli- og soyasaus, kokte grønnsaker og stekte nudler til A og meg. Deretter dro jeg rett til senteret for og handle inn litt nødvendige matvarer *sukrin osv…* også videre rett på trening *som forsåvidt er det jeg skal blogge om nå*Treningsdagboken min fra Getinspired (sponset bok) er gull verdt for tiden, og som dere ser på bildet var det styrke på mage rygg og biceps i dag, noe som ble til en tipp topp økt.
imageGerilja-intervallene droppet jeg i dag, for jeg kjørte sirkeltrening på slutten i dag med ketlebell, pullups og en del andre øvelser, noe som både fikk opp pulsen og «pumpen» i musklene, så da tok jeg det som dagens kardio i stede. Så denne dagen er jeg veldig fornøyd med min egen innsats altså, og det er virkelig en deilig følelse. Nå er planen og lage sunne proteinmuffins før kvelden *æææ, enda flinkere* så blir det vel natta ganske snart tenker jeg, hehe. Hvis muffinsene blir gode skal dere få oppskriften i morgen, men med tanke på at jeg ikke skal følge noen bestemt oppskrift i dag må jeg nesten teste dem ut for dere først. Ønsk meg lykke til!