imageGod morgen! Her har det vært veldig lite søvn i natt, men jeg fungerer i hvertfall. Planen var egentlig og trene før skolen i dag, men vet dere hva… Jeg kan ikke gjøre annet enn og trene på ettermiddag/kveld. Jeg kan klare morgentrening hvis jeg har fri, kan sove lenge, eller er i en skikkelig god rytme… Men sånn er det ikke nå, så da starter jeg heller dagen med kaffe, næringsrik frokost og lesing, så sparer jeg energien til kveldstreningen i stede. *Håper det er fler enn meg som er sakkosekker om morgenen*
imageJeg har foresten blitt ram på og fleste håret mitt for tiden, og går som regel ikke med en annen sveis når jeg er hjemme lenger, men dette resulterer i masse bølger/krøller dagen etter. Jeg som vanligvis har helt rett hår syns dette er veldig uvant, for det føles ut som jeg har afro (!) men i dag skal jeg forsøke og gå med denne en hel dag, for og se om jeg kan venne meg til det… Er jo gøy med litt variasjon :-) Hva syns dere?

Ellers så må jeg fortelle dere at det blir litt forandringer på bloggen fremover, så det er derfor det er så dårlig blogging for tiden… Mye jobb, men dere blir oppdatert så snart det nye er klart Nå må jeg dra på skolen! Ha en fin mandag alle sammen!