IMG_3214Good lørdag alle sammen! Her har det vært veldig rolig det siste døgnet, men nå begynner det og ta seg opp. Vi passet Louis i natt, og stakkars A endte opp på sofaen i natt, ettersom at Louis og jeg kranglet oss til og få sove sammen i natt, og A liker ikke dobbelt opp med snorking… *hihi* Var veldig koselig for Louis og meg da, og jeg våknet opp med verdens søteste lillebror i dag tidlig. *lykke* Formiddagen har egentlig gått til og se på tv, spise «frokost» klokken 14:15 (!!!) og bare slappe av. Men da klokken fire ble jeg så rastløs at jeg dro bort til Elixia… 
IMG_3223
IMG_3265Dagens treningsøkt var ikke planlagt, så jeg dro dit uten mål og mening, men endte faktisk opp med og få den beste økten for hele uken. Jeg kjørte en form for sirkeltrening i dag , med øvelser som: Chins og pull-ups med strikk, kettlebell-sving, goblet-squat, amerikansk markløft, planken på ball og siderotasjon med medisinball. Jeg ble ordentlig varm og god av dette her, i tilegg til at jeg nå sitter igjen med en skikkelig pump i kroppen. *Deilig* Nå er jeg i hvertfall fornøyd med dagens innsats, og kan ha god samvittighet for meg selv resten av kvelden. Foresten… fitnessbloggen har et innlegg her om ketlebells og noen fine øvelser for de av dere som er interesserte. 
IMG_3266
IMG_3267Jeg har alltid hatt lyst til og klare pull-ups og chins lett som bare det, men det er lettere sagt en gjort for og si det sånn. Jeg blir bare ikke sterk nok, og blir skikkelig umotivert når jeg klarer 2 stk, gang etter gang… Derfor brukte jeg strikk i dag, noe som var veldig greit. Da fikk jeg i hvertfall inn riktig teknikk, i tilegg til at jeg klarte litt fler enn 2 på hver øvelse. Nå var den strikken her litt i strammeste laget da *tror jeg*, men da bruker jeg bare en annen en, som er litt løsere neste gang. Også et lite tips hvis dere er i samme posisjon som meg. *hehe* 
IMG_3268Jeg avsluttet økten med og rulle litt på denne «jævelen» her… FY så vondt det gjør altså! Siden bein og rumpe har fått kjørt seg skikkelig denne uken, er jeg både stiv, støl og øm i alt som er fra magen og ned… Så, en liten rullings på denne her var godt og veldig vondt for og si det sånn. Jeg fant et triggerpunkt på siden av låret mitt i dag, og der har jeg faktisk vondt fortsatt. Må bli flinkere til og bruke denne når jeg er på Elixia!

SÅ, en bra ettermiddag altså! Håper dere får en fin lørdagskveld!