purple nikeHei alle sammen! ♡ Har dere hatt en fin fredag så langt? *Håper det!* Her har det vært full fart siden i dag tidlig, med både trening, vasking av tøy og matlaging. Jeg somlet litt for mye i dag tidlig, så akkurat nå er jeg egentlig litt stresset… Jeg skal straks på jobb og leiligheten har fortsatt ikke blitt ryddet eller vasket, men det får nesten vente til i morgen! Denne uken har jeg «kun» trent 3 ganger, men hver økt har blitt relativt gode heldigvis. I går trente jeg mage, rygg og skuldre, også tok jeg en powerwalk med A på kvelden. I dag hadde jeg styrke på bein og rumpe igjen, og noen raske minutter med gerilja-intervaller. Enkelt og greit! Jeg har foresten blitt skikkelig glad i bagen jeg fikk av A til skolestart, som dere ser på bildet. Den er fra Helly Hansen, og er perfekt til skolesaker, treningstøy og matpakker til travle dager. I LOVE IT! 

For et usammenhengende innlegg dere, men det er alt jeg rekker og skrive ned i farta. Vi skrives