anine kristinHei hei ♡ Denne dagen her startet ikke som alle andre, for i dag spiste jeg nemlig frokosten min på The Thief på Tjuvholmen! Jeg var så heldig som ble innvitert på frokost og visning av Dolce Gusto og Nescafè for litt siden, og dette ga meg virkelig en fin start på dagen i dag. Jeg skriver mer om det senere, men jeg kan si såppas at det er det beste og mest profesjonelle eventet jeg har vært på så langt! Etter eventet tuslet jeg bort til biblioteket for og lese litt om salg og relasjonsbygging, og for og repetere litt sammen med noen av dem i klassen. Jeg må bare si det at jeg er så fornøyd med klassen min, og  jeg er så glad for at jeg har fått en fin liten og dyktig gjeng med mennesker rundt meg. Kolokvigruppen min består av meg og to gutter *æææ* men de er utrolig flinke begge to, og jeg tror faktisk at vi kommer til og gjøre det ganske bra altså. De er flinke, hjelper meg med engelske ord fra pensumet, og jeg sier ifra når vi sporer av for lenge og når det blir for mye snakk om GTA… *Fler enn meg som har fått hørt litt mye om spill i det siste kanskje?* 

fwssMen til bildene…Jeg har vært kjempeflink med pengene mine i det siste, så akkurat nå har jeg vært litt ekstra snill mot meg selv, og skaffet meg en FWSS-lue og muligens verdens beste genser fra Cathrine Hammel. Den var på 60 % i butikken ovenfor Oasis i går, så da slo jeg til! Så også på Miinto at genseren var en av bestsellerne deres *woohoo, godt kjøp!* Så, et ganske behagelig høstantrekk på meg i dag altså. Men nå har jeg vært syk i en uke, så nå gjelder det og pakke seg inn fremover, og ikke la seg lure av solen.

Nå skal jeg på lapskausmiddag hos bestemor og bestefar, så vi blogges siden! Ha en fin onsdag alle sammen