IMG_3166Hei hei ♡ Dagens treningsøkt er gjennomført, og jeg føler meg mye bedre. Jeg har følt meg så forferdelig ettersom jeg så og si, kun har ligget under dyna og dyttet i meg mat den forrige uka, så denne treningsøkten var virkelig etterlengtet. Jeg slet litt med og få kontroll på pusten under intervallene i dag pga det tette hodet mitt, men jeg fant en fin teknikk etterhvert heldigvis. Jeg hadde styrke på bein og rumpe i dag, og som sagt gerilja-intervaller på slutten. Tok knebøy, amerikans markløft, et beins hip thrust og vanlig hip thrust i dag for de av dere som er interesserte i det. Men, nok om det… Jeg kjøpte nytt proteinpulver da vi dro hjem fra hytta forrige helg, og denne gangen med smaken Cookies and Cream. Jeg var litt skeptisk, og litt sur for at de ikke hadde den smaken jeg vanligvis kjøper. Men i dag smakte jeg på den for første gang, og den var faktisk ganske god! Litt mer karamel-smak på en måte, så denne var det absolutt ikke noe feil med. *hurra!* Du finner den her (adlink) 

IMG_3167Ettersom at A har «ødelagt» den gamle shakeren min, så passet det meg også ypperlig at jeg fikk med denne helt gratis da jeg kjøpte pulveret. Jeg ønsker meg egentlig smart-shakeren fra x-life (adlink),  men denne får funke enn så lenge. Den gjør jo jobben sin for og si det sånn! *hihi* 

Nå skal jeg fikse meg litt, før det blir litt mer lesing av pensum og deretter jobb! Litt kjedelig tirsdag dette her, men sånn er nå hverdagen blitt…♡ Ha en fin dag alle sammen