20130916-115046.jpg

Hei hei! Nå er endelig formen bedre, og betennelsen begynner og slippe taket. I skrivende stund sitter jeg og jobber med hjemmeeksamen, sammen med gruppen min. Foreløpig går det greit, men det er mye og sette seg inn i etter bare én måned på skolen… men nok om det! Jeg ville egentlig bare vise dere de saftige og sunne pannekaker jeg lagde i går!20130916-115053.jpgHar ikke mengden jeg brukte av hver ting i hodet nå, men det kan jeg dele med dere neste gang jeg lager dem. De ble i hvertfall veldig gode, og mettende!

Vi driver og styrer med macen i dag også, så mens jeg jobber med gruppa mi nå, er A på Elkjøp for og se om vi får byttet den. Er det noen av dere som har noen erfaring med dette? En macbook skal jo holde mer enn 3 år når den kun er brukt til blogg og facebook mener jeg…? Det må jo gå på reklamasjonen??

jaja, det ordner seg vel! Vi bloggen!