imageHei hei! Tror dere jeg er lei av at Femelle «er nede» hele tiden? Tenkte du JA nå så har du helt rett! Er så lei at jeg ikke gidder og blogge om det en gang faktisk…. Nå har jeg akkurat kommet meg hjem fra en fin kveldvakt på Oasis, og er helt skutt! *hihi* Jeg var hos legen i går, hvor jeg fikk vite at jeg har bihulbetennelse. Dere som har hatt det før vet nok hvor vondt/ubehagelig det er. Så nå knasker jeg antibiotika og ibux dagen lang, ligger med øyene igjen så mye som mulig og pakker meg inn med pledd, skjerf og prøver og bli frisk.image i tillegg til og ha kronisk trykk og hodepine fikk jeg vite at macen min er ødelagt *omg* så nå må jeg kjøpe ny… Helt perfekt nå som jeg er student! Men jeg klarer meg ikke uten så det må jeg bare godta! Kjempefornøyd i dag som dere skjønner, så jeg gir meg her. Brukte i hvertfall litt «blide» bilder i dag for og få opp stemningen

Ville bare oppdatere litt, og si at det ikke er MIN feil at bloggen har vært nede i dag. Er det noen HTML-folk her må dere gjerne kontakte meg for jeg vurderer og bytte plattform….