SONY DSCHei hei ♡ I følge A så var dagens frokost veldig god, så da tenkte jeg at jeg kunne legge ut oppskriften og fremgangen til dere. Det er mye av det samme som jeg har gort tidligere, bare med en liten vri. Denne gangen brukte jeg gresk yoghurt i bunn (i stede for mager vaniljekesam), økologisk bringebærsyltetøy over  ( i stede for frostne bær) og «stekt» havregryn med kokosolje og sukrin. Kan faktisk ikke bli så mye lettere enn dette, og ikke er det så veldig usunt heller! Jeg bruker alltid en spiseskje med kokosolje, 25 g havregryn og ca 10 g sukrin når jeg skal lage denne sprø toppingen av havregryn, og dette holder i massevis til 2 personer!
SONY DSCDet ser finest ut akkurat når du serverer det, men hele poenget er jo og blande alt dette sammen, så du får en skikkelig god «røre» av alt det gode! *Nam nam nam* Nå fikk jeg ikke den gode smaksopplevelsen i dag, som det A hadde. Men jeg har jo lagd det før, så jeg vet at det smaker godt! *hihi*