tørrEr det en ting jeg «sliter» med på høsten og vinteren så er det tør hud. Jeg har heldigvis blitt mye flinkere de siste årene med og gi kroppen min mye fuktighet på vinteren både på innsiden og utsiden, og det er jeg så glad for. Jeg får blant annet knusstørre legger, hender og av og til tørre flekker i ansiktet, noe som er veldig ubehagelig (spesielt det siste). Leggene er det jo ikke så mange som ser, men det er jo greit og holde dem fine uansett. Mens tørre hender er kanskje noe av det værste jeg vet om , for av tidligere erfaringer ender jeg ofte opp med sår faktisk ettersom at huden «sprekker» når den blir for tør, og det er ikke godt. Fler som kjenner seg igjen? I såfall, nå har jeg i hvertfall funnet en nettside som selger to fuktighetskremer for akkurat dette. Kremer utviklet for tør vinterhud, som ofte skyldes av temperaturforandringer og tørt inneklima. I tilegg er de utrustet med sheasmør, macadamiaolje og beskyttende E-vitamin. Noe som skal gjøre huden din myk, og samtidig gi deg fuktighet og forebygge tørrhet. Høres jo helt supert ut for meg i hvertfall!

Disse produktene er fra nettsiden fleurdesante, og jeg lurer derfor på om det er noen av dere som har bestilt noe herfra tidligere, og som eventuelt har testet ut hånd- og kroppskremen på bildet over her? Disse var nye for meg nemlig, og jeg vurdere og teste dem ut