1Hei alle sammen! Nå har jeg ikke vært ordentlig syk på nesten 2 år *hurra* men akkurat nå er jeg heeeeelt kake. Jeg måtte ligge på sofaen i natt fordi jeg garantert kom til og snorke *haha*, jeg er nemlig helt pottet tett i både nese, hals og ører. Skikkelig kjedelig og veldig ubehagelig! Men, jeg har fått gjort mine plikter i dag også… Læreren vi skulle hatt i dag er syk han også, så da fikk vi fri, jeg har derfor rukket og lever macen min på reprasjon *kjipern*, brukt stemmeretten min og tatt med Louis til vetrinæren for ormkurbehandling. Disse tre tingene har slått meg helt ut, så nå skal jeg bare blogge ferdig og legge meg sammen med den fine etterveksten min under pleddet, og helle innpå med kaldt sitronvann… Null trening i dag som dere sikkert forstår. Krysser fingrene for at jeg er bedre i morgen for da blir det både skole og jobb! *har ikke tid til og være syk!!!* 

Ha en fin mandag alle sammen, og ikke la dere lure av sola… Kle på dere!