teHei ♡ Jeg er fortsatt ikke noe bedre, men nå har i hvertfall fått i meg litt mat og x-antall kopper med chai-latte. Det er jo et rent helvette og spise når man er tett eller hva? Man må jo nesten planlegge hvordan man skal få i seg maten, trekke pusten før man tar en bit og puste tungt ut igjen nå man så vidt har fått tygd maten. Blir jo andpusten av og spise to biter, men det er i hvertfall bedre enn og gå rundt og være mett på slim, som jeg har vært i hele dag omtrent. *æsj* Men nok om forkjølelse og slim dere! I går kveld orket jeg jo ikke annet enn og ligge på sofaen, og det passet derfor perfekt og teste ut Babyfoot-pakken som jeg kjøpte meg forrige uke. Det er jo ingen tvil og at folk blir påvirket av bloggere, og det er heller ingen tvil om at bloggere blir påvirket av bloggere…*hehe* Nå har jeg lest så mye om disse rare sokkene rundt omkring, så nå måtte jeg kjøpe meg et par også…Så dette er altså ikke sponset! 
babyfootVeldig spent på om det funker! Men etter noen kommentarer på instagram i går så har jeg trua! Litt redd også må jeg si, for jeg fikk beskjed om at noen både hadde fått fotsopp av det og at man kunne få brannskader om man satt med det for lenge *hjelp!*. Satser på at jeg ikke får noe sopp, og jeg tok dem av etter 2 timer (på sekundet), så da slipper jeg forhåpentligvis brannskader også. *hehe* Har noen av dere testet det ut eller ?  For de av dere som ikke har hørt om det før. . . Disse sokkene skal gi deg baby-myke føtter (sier jo seg selv). Du skal ha på sokkene i 2 timer, og etter 3-5 dager så skal huden begynne og dette av. *Fikk beskjed av en person om at man IKKE skulle rive i huden da*, også ender du opp med helt myke og fine føtter etter en liten stund. Veldig kjekt da, hvis det funker!