forkleGod morgen dere! ♡ Fredag betyr «fridag» for min del, noe som igjen betyr vask, rydd og trenings-dag. *kjempegøy…* Så langt har jeg både handlet inn mat til helgen, ryddet og vasket tøy, og skal straks hive rundt med grønnsåpen over gulvene her. Jeg burde e-g-e-n-t-l-i-g vasket vinduene i dag også, men det tror jeg faktisk at jeg drøyer til neste fredag. *hihi* Kan jo ikke være for flink! Jeg var ikke så nøye på dette med rydding og vasking da jeg bodde hjemme (mildt sagt), men jeg merker stor forskjell på hvor mye det har og si etter at vi flyttet hjemmefra. Spesielt i helgene er noe av det beste jeg vet og kunne legge meg i rent sengetøy på fredagskvelden, kunne tusle rundt i leiligheten uten og sparke borti tøy, vesker og sko. Og det aller beste er jo når man har vært ute en tur etter og ha vasket ferdig, og komme inn i gangen og kjenne grønnsåpelukta slå deg hardt i nesa! Ahh, håper du blir stolt når du leser dette Mamma!

Nei, da var minipausen min over! ♡ Skal forsøke og være på Elixia før 14:00 i hvertfall, så jeg må bare sette i gang : )