tgifAi ai ai, nå var det godt og ligge i sofaen! Rart hvor sliten man kan bli på en dag man har fri fra både skole og jobb, men jeg syns jeg har vært veldig flink i dag altså… Leiligheten er fin, ren og ryddig. Vi har spist taco til middag, kjøleskapet er fyllt opp, og jeg har trent. Jeg sov kanskje fem timer i natt så det er kanskje ikke så rart at jeg er litt søvnig nå heller.  Jeg ble først vekket av mobilen til A da han fikk melding og fikk ikke sove før 12, halv ett… Så bråvåknet jeg klokken 05:00 igjen og gadd ikke legge meg med tanke på at skulle stå opp om 30 min uansett. Rart jeg er sliten nå i grunn…

Men dagen har vært fin da, og i morgen skal jeg forsøke og sove litt lenger. *hihi* Jeg skal jobbe på Oasis i morgen kveld, så nå skal jeg nyyyyte fredagskvelden med the voice, den kjekkeste fyren jeg vet om og x-antall glass med pepsi max. God helg alle sammen!