BildeHola! Nå har jeg akkurat kommet meg hjem fra ELIXIA og har atter en gang hatt en super treningsøkt! Denne uken har jeg faktisk trent hver dag (så langt) og det er bra. *klapper for meg selv* I morgen blir det treningsfri har jeg bestemt, også får vi se hva jeg/vi orker på søndag. Forrige uke gikk vi en tur i 2,5 time, men A syns det ble litt for drøyt så vi får se om jeg kanskje får han med meg på en litt kortere tur denne søndagen.

Men tilbake til dagens økt! I dag var det bryst og triceps som stod på programmet med disse øvelsene ♡ Dips på apperat, franskpress og pushdownIncline dumble presses, flyes på apperat og cable crossover. *Link m. bilde på hver øvelse hvis du vil se*

 

 

 

 

 

Etter styrken hadde jeg egentlig planer om og løpe intervaller, men jeg droppet det. *hihi* Hadde en bra styrkeøkt og har minimalt med energi igjen etter en lang dag, altfor lite søvn og  med altfor lite mat *glemmer og spise når jeg er opptatt med noe…ikke lurt*, så da ble det sånn i dag! Bortsett fra løpe-droppen i dag så er jeg kjempefornøyd med alle øktene jeg har hatt denne uken. Og jeg er så glad for at treningslysten er tilbake! Man får jo så mye ekstra energi, og føler seg så mye bedre *syns jeg* når man har fått til alt som stod på planen. Nå skal jeg bare fortsette som dette fremover så skal dere se en sprek frøken til jul!

Nå er det taco-laging som står på planen her dere! *jippi* Ha en fortsatt fin fredag!