yoghurtnøttI går bestemte jeg meg for og teste ut yoghurtnøttene til Caroline, og de falt virkelig i smak. Eneste negative jeg har og si er at de på en måte «smelter» veldig raskt når du tar dem i hendene dine. Derfor lot jeg dem stå i kjøleskapet og hentet én og én når jeg hadde lyst. *hehe* De blir jo naturligvis ikke slik som dem i butikken, men det er absolutt en fin og god erstatning, og en del sunnere, ikke minst. De var veldig lette og lage også. Nå har Caroline lagt ut oppskriften her, men jeg legger den ut her også jeg. Det du trenger er nøtter (jeg brukte cashew), 200g gresk/tyrkisk yoghurt, 3-4 ss sukrinmelis, vanilje-essens og 1 ss kokosolje.
yoghurtnøtter
 Du plaserer først et kaffefilter i et dypt glass, og heller yoghurten oppi. Caroline brukte tyrkisk yoghurt, men det var ikke og finne i butikken i dag, så jeg brukte gresk i stede *funket fint*. La yoghurten renne av seg igjennom filteret i et par timer, slik at den blir tykk og god.

 Når dette er gjort legger du yoghurten i en bolle, tilsetter 3-4 ss sukrinmelis, noen dråper med vaniljeessens og litt kokosolje som du har smeltet i en kjele. Jeg lurer på om jeg kanskje brukte litt for mye av det siste, og at det er grunnen til at de «smeltet» så lett, så her får du nesten prøve deg frem litt.

 Deretter må du grise deg til ved og dekke nøttene med yoghurtblandingen, legge dem på et fat, og inn i fryseren. Jeg tilsatte også en ekstra «dæsj» med yoghurtblanding etter at jeg hadde lagt nøttene på fatet.

Som sagt, var dette veldig godt og noe jeg garantert kommer til og lage neste gang søtsuget inntreffer. Takk Caroline for at du er så flink på kjøkkenet! *hihi*