2xuHei alle sammen! Litt sen oppdatering enn jeg egentlig hadde planlagt, men sånn ble det bare i dag. Skolen har gitt oss fri i dag så morgenen startet til vanlig tid, men i dag koste jeg meg litt lenger med kaffekoppen i sengen *hihi*. Deretter ble det tidenes treningsøkt på ELIXIA, og jeg kan endelig merke fremgang etter den litt for late sommeren. Forskjellen er så sinnsyk stor når det kommer til styrken min, så det er nesten litt skremmende. Men i dag klarte jeg og løfte litt tyngre enn forrige uke, så nå er det i hvertfall litt fremgang! Det ble styrke på rygg, biceps og skuldre i dag og 30 min  intervaller etterpå. I dag hadde jeg en sånn dag hvor alt var gøy på treningen, og det var sååå deilig! Øvelsene jeg tok i dag var: ♡ Nedtrekk, sittende roing og rygghev.  Skulderpress, sidehev med manualer og fronthev med manualer.♡ Sittende bicepscurl med manualer, bicepscurl med stang og hammercurl. Jeg tok også 3 min med planke på ball før jeg startet med intervallene, så i dag… har jeg vært flink! *hurra*
pannekaker
Da jeg kom hjem var det tid for frokost og litt snacks-laging. Så da endte jeg opp med pannekaker av havregryn, mager kesam, egg, styrk, sukrin og kanel. Jeg har også fått tidenes søtsug fortiden, og siden yoghurtnøtter ikke er SÅ sunt, valgte jeg og teste ut Carolines sunnere versjon av dette i dag. Resultatet får dere senere! 
Bilde 1Nå skal jeg nyte én time i solen, mens jeg forbereder meg til forelesningen i morgen, så må jeg inn på senteret og…. jobbe *kjipt og stå inn når det er så fint vær*