20130827-200028.jpgStartet dagen med en styrkeøkt på bein og rumpe i dag, som dere vet. Jeg fikk faktisk så god tid i dag så jeg skal absolutt fortsette med og trene før skolen fremover. Rakk og ta toget som går «to tog» tidligere enn det jeg vanligvis tar, og treningsøkten var allikevel helt super. Det ble knebøy, benpress, tåhev, utfall, og markløft i dag, og det kjennes godt i beina allerede! 20130827-200035.jpgI dag (i går) var jeg også så flink at jeg lagde matpakke for dagen, og her ser dere utvalget… Rosiner, omelett (like godt kaldt som varmt) og over night oats lagd av havregryn, styrk, kokosolje, sukrin og kanel (+litt kokos på toppen). Godt og enkelt!20130827-200042.jpgDa jeg kom hjem måtte jeg allikevel ha litt i magen, og da lagde jeg den gode smoothien min igjen. nam nam nam! Middagen bestod av fiskekaker med makaroni, brun saus og grønnsaker, hjemme hos svigers. kjempegodt! Dette har jeg ikke spist på maaaaange år, så jeg ble ekstra glad da jeg fikk med meg litt hjem også!

Nå er det snart leggetid for oss snart herregud, men først skal vi prøve og se en film. . . Kjempeflott innlegg, men sånn blir det bare i dag <3