morgenGod morgen! ♡ A og jeg har endelig blitt vandt til, og kommet i en skikkelig god døgnrytme nå, så det og stå opp «umenskelig» tidlig er ikke et problem lenger! *så deilig*. Jeg sovner som en stein med én gang jeg treffer puta omtrent, og spretter opp så snart telefonen ringer. *hihi* I går kveld lagde jeg både frokost og lunsj i matpakker, i tilegg til at jeg pakket bagen min, så da jeg stod opp i dag trengte jeg bare og hive på meg treningstøyet, drikke kaffekoppen min og sykle bort til ELIXIA. Jeg rakk til og med og ha en liten og koselig start på dagen i dag, med lys, blogg og hele pakka så dette blir jo ikke noe problem!

I dag er det styrke på bein og rumpe som står på planen, OG jeg slipper oppvarmingen i og med at jeg sykler bort i dag…Perfekt 

Ha en kjempefin dag alle sammen!