idaDagen i går gikk i full fart, men starten kunne ikke blitt noe bedre. Vi var i to brudesallonger, og da vi spontant dro til den andre, like før stengetid fant Ida drømmekjolen sin. Herregud for et fint øyeblikk! Alle hun prøvde var jo kjempefine, men da hun kom ut med den kjolen, satt vi med klump i magen hele gjengen, Ida ble rørt, vi ble rørt og de som jobbet der var i ekstase og ja…Den var helt perfekt for henne. Nå må den bare henge i skapet i 9 måneder, så kan jeg vise dere resten av kjolen *hihi* 

Resten av gårsdagen gikk til konfirmasjon, taler, sang, mat og kaker. Jeg koste meg glugg ihjel og trillet nærmest ut av huset til tante og onkel. Så, jeg hadde en veldig fin lørdag altså, og det tror jeg Ida og fetteren min (konfirmanten) hadde også. ♡ Mye kjærlighet i går i hvertfall, og det er koselig!

Nå skal jeg komme i gang med litt frokostlaging, så blir det kanskje en treningsøkt hvis jeg orker *haha* Vi blogges!