brud/ bildene er hentet herfraGod morgen dere! Denne dagen her blir så spennende, og jeg har gledet meg heeeele uken! Kusinen min Ida skal gifte seg og jeg (!!) er forlover *for andre gang i en alder av 21… ikke værst* ! I dag er tiden inne for og finne den perfekte kjolen til henne og jeg sitter her og nesten hopper i sofaen! Herreguuud, dette her er jo nesten alle jenters drøm! Jeg er både spent, glad, rørt og bittelitt sjalu *hihi, hører du det A* Kan nesten ikke vente til det forhåpentligvis blir min tur! Dette er den første gangen jeg skal bli med på brudekjole-leting, så det er klart at dette her er spennende. Tipper at Ida er enda mer spent enn meg da *haha*. Jeg aner ikke hva hun har tenkt seg foreløpig, men jeg er sikker på at hun blir en nydelig brud uansett hva hun velger!
askepottPrinsesseland, her kommer vi ♡ Og apropos prinsesser, så hadde Ida vært askepott i Disneyverdenen. Søt, pen, snill og god, glad i dyr og har funnet seg en mørkhåret prins! *hihi* Jeg er så glad og stolt for at jeg får være forlover, for det er det jo ikke hvem som helst som får tilbud om. Men jeg skal gjøre så godt jeg kan med alle oppgavene, og selvfølgelig prøve og holde en grei tale uten og gråte…….. Har heldigvis frem til 7.Juni.2014 til og manne meg opp.

Men nok snakk for nå drar jeg! Nesten uten maskara og med snufsepapir i lomma *er lettrørt* .

Ønsk oss lykke til da!