yoghurtnøtterAh, så godt det var med taco til middag i dag! A og jeg hadde jo det som fast fredagsmat før, men denne sommeren har det bare falt helt bort. Men nå, blir det meksikansk aften her hver fredag fremover. Det er jo så godt! *Mmm* Jeg rakk så og si alt i dag, bortsett fra og kjøpe bøker *som kanskje var det viktigste*. Men jeg tar det på mandag i stede! Leiligheten og alt av tøy er rent i hvertfall, og jeg er ren etter en kjempebra økt på Elixia. Det ble styrke på rygg, bein og rumpe i dag før jeg kjørte intervaller på mølla. Enkelt og greit, veldig slitsomt og veldig deilig etterpå.  Jeg er så sliten nå så jeg orker rett og slett ikke og finne linker til alle øvelsene slik som jeg pleier, men dere finner noen av øvelsene i dette gamle innlegget hvis dere lurer 

tacoI morgen blir det både brudekjoleshopping (!!!) og konfirmasjon, så i kveld skal jeg ikke gjøre annet enn og ligge på sofaen med yoghurtnøtter i den ene hånden og pepsi max i den andre. Livet er herlig dere!  *haha* 

Håper dere har det fint alle sammen og at dere får en kjempefin helg!