pink smoothie oppskriftRoooosa, jeg drikker bare ting hvis de er rosa! *neida* Men se så søt og god frokostsmoothien min ble i dag da! Jeg hadde egentlig ingen planer om og ta bilder av frokosten min i dag, men siden det ble så godt (og siden det så så bra ut) måtte jeg bare! Smoothien smakte som yoghurt, ble lyserosa og var utrolig morsom og ta bilder av. *haha* Åh, denne må jeg lage flere ganger 
frokost
Dagens frokost bestod av mye godt altså! Det ser kanskje ikke ut som så veldig mye, men hvis du tenker på innholdet i både eggerøren og smoothien, så har jeg fått i meg mye godsaker på morgenkvisten. Både proteiner, karbo og fett, men fra sunne og gode matvarer. Eggerøren lagde jeg enkelt og greit av to egg og en skvett med styrk-melk, helte det i panna og dro røren frem og tilbake til det ble stivt. *for de av dere som ikke har lagd det før* Nå er jeg forhåpentligvis klar for alle oppgavene mine i dag, og kan gi alt jeg har på Elixia om litt.