bed2Good morning! Må nesten skryte litt av meg selv i dag altså, for jeg har nemlig fri *juhuuu*. Men stod allikevel opp samtidig som A klokken halv seks. Måtte naturligvis ta et par kopper med kaffe da, men jeg har i hvertfall ikke lagt meg til og sove igjen, og nå startet endelig God morgen Norge også! *sykt og måtte v-e-n-t-e på det programmet om morgenen* Nå skal jeg bare slappe av og kose meg i tretti minutter til, så er det på tide og sette i gang. Dagen i dag er fullstappet av oppgaver, så jeg får nok ikke ordentlig «fri» igjen før i kveld. 
inbed2Først og fremst så skal jeg få unna den fjerde treningsøkten min denne uken, før det blir tid for full hus-og klesvask. Deretter må jeg inn til Oslo og kjøpe inn de siste skolebøkene, konfirmasjonsgaver og gjøre klart siste rest til taco-middagen i kveld. 

Tror jeg dropper de 30 minuttene og bare setter i gang, for nå ble jeg stresset!  Ha en fin dag alle sammen ♡