kontoretGood morgen! ♡ Jeg har endelig funnet en god måte og våkne opp på! Vi har vekkerklokken stående på 05:30 hver dag, og helt ærlig…det er umenskelig tidlig altså, og ganske vondt! Men, så lenge vi legger oss før 10:00 (!) går det fint, og så lenge jeg står opp med én gang klokken ringer, våkner jeg opp ganske raskt. Med tanke på at jeg vanligvis ikke fungerer før klokken åtte, tenkte jeg at jeg skulle gi dere noen tips til hvordan man (jeg) våkner raskt. ♥ Kom deg ut av sengen med én gang ♥ Gå til badet og skyll annsiktet ditt med vann ♥ Gå ut på kjøkkenet og lag deg litt drikke *kaffe, te, sitronvann…* og sett eventuelt på eggkokeren.. ♥ Sett deg tilbake i sengen med drikken din, og les igjennom vg, blogger eller noe annet. Gjør du dette, våkner du i løpet av 10 minutter og har litt tid til over som du kan bruke til og starte dagen din på en behagleig måte…

kontorDenne metoden har jeg brukt hele uken hittil, og i motsetning til A som ligger og slumrer ser jeg virkelig effekten. *haha* Nå har jeg ekstra tid til og nyte kaffekoppen min, jeg rekker til og med og blogge litt før jeg må starte dagen på ordentlig. 30 minutter med litt ekstra kvalitetstid på morgenen er virkelig gull verdt! Hadde jeg i tilegg fått til en treningsøkt også nå så hadde dette vært tipp topp *hihi*, men det får vente til skoledagen er over. i dag også …

Ha en fin dag alle sammen! ♡