jakkeHei hei ♡ Er det fler enn meg som sliter med og kle på seg for tiden? Nå har jeg gått på en smell tre dager på rad ettersom at det er så sinnsykt kaldt om morgenen (i hvertfall her), og etter skolen er det sinnsykt varmt. I går for eksempel syklet jeg til stasjonen med en passe tykk genser, men holdt på og fryse av meg alt av pupper, fett og fingre. I dag, tok jeg på meg både genser, jakke og skjerf noe som var veldig behagelig her i Lillestrøm, og værken for kaldt eller for varmt. 15 minutter senere  var jeg i Oslo, og der måtte jeg ta av meg alt igjen… Ah, umulig! Må vel bare beregne litt ekstra plass i bagen tenker jeg, så jakken kan bli pakket ned når varmen intreffer. 
jakke2Så sinna da! *haha*  Men jeg foretrekker og våkne til sol, varme, sommerfugler og veps (faktisk), i stede for sol, rim på gresset, dugg på vinduene og desperate fluer som vil inn i varmen…Jeg føler egentlig at jeg har gått rett fra vår til høst i år, med tanke på at verken A eller jeg har hatt «ferie» i år. De ukene vi hadde sammen (mens det var supervær her) stod vi inne og pustet inn støv fra det gamle kjøkkenet. Men dét var absolutt nødvendig og verdt det altså! Men dere skjønner greia :)

Snakkes a! ♡