fabGårsdagen treningsøkt ble alt annet enn bra dere, og det er så kjedelig når det blir sånn! Bicepsen fikk kjørt seg da, men ryggøvelsene ble bare «halvveis» pga at alle skulle ringe meg i det jeg satte igang *jeg hører på musikk fra iphonen*, i tilegg så skulle «alle andre» trene rygg i går også. . . Fløy frem og tilbake til apperatene tre ganger for og se om dem var ledig, men etter den siste turen gadd jeg ikke mer… Så, ikke en veldig morsom treningsøkt for og si det sånn! Sånn, da var frustrasjonen borte, og jeg er positiv igjen!

Nå er jeg en liten tur hjemmom for og hive i meg litt havregryn før jeg setter i gang *viktig med litt påfyll dere*. I dag skal jeg ha min favorittøkt igjen, på bein og rumpe før jeg hiver meg på mølla og løper noen mange intervaller. Øvelsene har jeg klare, og det i dag blir det knebøy, hip thrust, utfall og hip extension, i tilegg til uttøying av hoftene før bein før jeg setter i gang, selvfølgelig.

Plis, la denne økten bli fabulous! *hihi* Blir den bra skal jeg unne meg et besøk i spa-avdelingen *badstua* til Elixia også, for det er det år og dag siden jeg tok sist. Husker huden min hadde skikkelig godt av det da jeg tok det ofte i fjor, i tilegg til at det var veldig behagelig!

Nok snakk.. Vi blogges!