casallI dag stod jeg opp 05:30 (!)  sammen med A, pakket og klar for dagen, og planen var jo egentlig og trene før skolen. Men, for det første så fikk jeg ikke sove i natt fordi jeg lå og tenke at: Jeg kommer aldri i verden til og rekke toget mitt hvis jeg skal dusje, skifte og sminke meg etter treningsøkten i morgen! For her er greia. Elixia åpner 06:15 (hadde de åpnet 15 min før kunne det faktisk gått fint) , jeg er sikkert klar 06:20 – 10 min oppvarming + 40-45 min trening. SÅ liker jeg jo egentlig og løpe litt etter styrkeøkten, men det går i hvertfall ikke, for etter styrken har jeg ca 15 minutter på meg til og dusje, skifte, sminke meg og løpe til toget, hvis jeg skal være sikker på at jeg rekker skolen. (liker og komme 15 min før). Puh, jeg kjente jeg ble stresset bare ved og skrive dette her nå… og det er uaktuelt og komme svett og iført treningstøy på skolen hver dag altså, bare så det er sagt. Det må gå på en eller annen måte, så i dag skal jeg bruke hver pause til og løse dette problemet. *haha* 
nytights1Men jeg har fått nytt treningstøy nå , så trening skal det bli i dag uansett. Finnes jo ikke noe mer motiverende enn litt nytt i treningsskuffen eller hva? Dere skal også få se det nye antrekket på kroppen min i løpet av dagen, for disse to har blitt mine to favoritter. Jeg lover…Den nye tightsen min er så fin! Jeg har tuslet rundt i den her hjemme til og med, siden den er så god og ha på seg, og skikkelig lekker! Jeg er egentlig litt sånn: Det blir vel ikke for mye med tights med mønster på? Men både crocko-tightsen og leo-tightsen min er liksom innafor, så da jeg fikk denne (på bildet) ble jeg kjempeglad. Blomstermønsteret er lagd sånn at du ser at det er et mønster der, men du må studere tightsen litt for og se dem ordentlig. Perfekt, og veldig-veldig søt til ei jente-jente som meg! Håper bare ikke at folk studerer tightsen min når jeg trener fremover, for det kan jo bli litt flaut…. *haha*

Vi blogges siden, for nå skal jeg på forelesning om akademisk lesing og skriving *hørtes ikke det gøy ut?* haha!