skolestartNy veske, ny skrivebok, ny penn og ny motivasjon til et nytt studie, ny skole og en «ny fremtid». Tror dere jeg gleder meg eller? De intrykkene jeg har fått av Markedshøyskolen hittil er bare positive, så jeg er rimelig sikker på at jeg har valgt riktig nå. *En veldig god følelse altså*. I dag er det første ordentlige skoledag med forelesning, notering og studieteknikker, så jeg er egentlig ganske spent her jeg sitter. Skolen, klassen og den nye hverdagen er jo fortsatt veldig nytt, og jeg har natyurligvis ikke rukket og bli kjent med alt og alle enda…

Nå er det ganske tidlig på skoleåret, men jeg tror at jeg er mer «klar» for studiet nå enn jeg var for to år siden. Nå skal jeg ikke skrive side opp og side ned om sykepleie-bommen min, men jeg tror faktisk at jeg hadde godt av dette litt for lange studieåret. Motivasjonen jeg har for både studiet og studentlivet akkurat nå kan ikke sammenlignes med det jeg hadde rett etter videregående. Dette kommer til og gå så bra! *Håper jeg, hehe*