fu1At fadderuken er ferdig er både godt og litt trist, for denne uken har virkelig vært morsom og slitsom! Nå har jeg jo lagt ut en del bilder på instagram under uken *heter @aninekristin*, men her har dere litt bilder fra den forrige uken på bloggen også. Stikkord for uken er: rebusløp i Oslo, grilling og leker på Ekeberg *i kjempefint vær*, piratcruise i Oslofjorden, bar til bar i Oslo, med konkurranser som total blackout, klesvekt, quiz og pakkelek. IMG_2445Deretter var det avslutning på Rockefeller med Madcon-konsert på lørdag! Jeg har vært kjempeheldig med faddergruppen min, både med tanke på faddere og personer i gruppen. Så og si alle har vært med hver dag, er sosiale og kjempehyggelige. Ikke noe pinlige stilhetter eller kleine settinger. *takk og lov! Men nå er det nok av fest og morro for en liten stund… Jeg har våknet opp med både skrubbsår og vond kul på høyrebeinet denne uken, så denne uken har i hvertfall jeg kost meg virker det som. *huff* Nå blir all fokus lagt på skole, trening og jobb…Noe jeg gleder meg veldig til, faktisk. Gøy med fest, men denne uken har slitt meg helt ut, og nå skal jeg være super-elev på Markedshøyskolen.

IMG_2446