tøffelGod morgen alle sammen! ♡ Se så langt jeg har kommet i dag… Ikke værst og komme seg inn i tøflene før klokken 11 en onsdagsmorgen eller hva? Jeg skal ikke skryte av at jeg er flink som våkner tidlig når klokken er halv ti, men det er en forbedring fra de tidligere dagene hvor jeg har våknet klokken 11. *blir så stresset når det skjer* Men nå er jeg i gang, og prøver så godt jeg kan og legge meg litt tidligere og stå opp litt tidligere hver dag, nå som skolestart nærmer seg. Det har gått kjempebra hittil! *haha* Nå har jeg akkurat brukt den fine lønningen jeg fikk i går til og betale studieavgift, litt regninger og annet dritt som vi alle er så glad i! *Gøy og bli voksen* Men, en av de positive tingene med og plutselig bli litt voksen er jo kaffen da! Selvom jeg «ødelegger» den med både melk, sukett og kanel, så drikker jeg i hvertfall kaffen min hver morgen… Denne serien fra Greengate må jeg foresten begynne og samle på, for se, den matcher flisene på kjøkkenet. *Det var ikke planlagt* 
kaffeI dag er det mange ting som står på agendaen, men den første og viktigste er treningsøkt nummer 2 for denne uken, noe som jeg nesten gruer meg litt til. Jeg er så støl og jævlig akkurat nå, for musklene mine har tydeligvis kjedet seg denne sommeren til tross for at jeg både har rivd kjøkken, løftet, dratt og malt i flere uker. Skjønner ikke det? Jeg har også en viss prestasjonsangst når det kommer til antall treningsøkter hver uke, ettersom jeg ble møtt av denne kommentaren foran «hele Elixia», på mandag: Hei, trener du fortsatt?! Jeg har jo ikke sett deg her i hele sommer……… Følte meg skikkelig kul da kan du si…  Men jeg ristet det i hvertfall av meg der og da, men har blitt hjemsøkt av kommentaren de to siste dagene. *blææ* På mandag trente jeg rygg, underkropp og kardio, og det gikk kjempebra! Kjente det godt både da, i går og i dag for og si det sånn… Men i dag skal bryst og triceps få all fokus!
DSC03752Får vel egentlig bare komme meg ut av denne bobla ved spisebordet og sette i gang hvis jeg skal rekke alt i dag! Skal nemlig på senteret på lillesøster etter trening, og hun er ikke den mest tolmodige personen jeg kjenner…