mirchiHola ♡ Denne helgen ble tøffere enn forventet. Det ble ikke noe hjemmelaget middag på kjøkkenet i går allikevel, og ikke noen rolig kveld på sofaen, slik som jeg hadde planlagt. Mammaen min fyllte jo 40 år i går, og da er det  jo klart at man må ut og spise og kose seg!  Vi samlet oss derfor på Mirchi i Lillestrøm og koste oss med indisk mat og god hvitvin. A og jeg var så gira på og slappe av på sofaen i går, så vi var egentlig innstillte på at vi bare skulle spise og kose oss på resturanten og deretter reise hjem, men der tok vi jammen meg feil. Så da måtte vi ut på byen også...
cosmoNå har jeg vært på «fæst» med familien min før, men denne kvelden her var tipp topp, og jeg hadde det kjempegøy med tante, onkel, mamma, Tommy, A og vennene våres. Jeg er så glad for at jeg har så unge foreldre, tanter og onkler, bonusfamilie osv, osv… for det er så deilig og kunne bli med dem ut og finne på noe gøy, uten at det blir kleint verken for dem eller for meg. *haha* Håper Mamma hadde det like gøy som meg, og at hun tar det fine 40-tallet med et smil, for det har hun all grunn til. Sprek og ung mamma har jeg, og det er jeg veldig glad for! Blir jo en liten miks av og være venninner, mor og datter, og det er veldig koselig. Håper mine fremtidige barn og tantebarn kan ha det samme forholdet til meg, og de voksne i familien sin når de er 21. ♡

Vi hadde foresten et lite Carrie Bradshaw moment på klimt i går, da vi fikk Cosmopolitan på bordet foran oss (bildet over). Dette skulle tante og jeg selvfølgelig ha et bilde av, men etter tusen forsøk fant vi ut at vi så finest ut når vi snudde oss og latet som at vi så på noen… *Haha* Kjempefine! 
heiFire timer med søvn har jeg fått i natt, og jeg måtte starte dagen med og vaske etter Brum som har spist noe som ikke magen hans likte så godt….. Var veldig perfekt start med tanke på formen jeg var i, for og si det sånn! Så, jeg er litt sliten nå kan du si, og tenkte derfor at jeg skulle forsøke og sove litt før jeg skal videre i bursdagen til venninnen min. Tøft liv dere, tøft liv… Men siden vi feiret bursdagen til mamma for andre gang, passer det bra at jeg legger jeg ut musikkvideoen som Pernille og jeg lagde til det store førtiårslaget hennes tidligere i sommer. *dør av denne videoen*

Vi blogges senere!