vaskeDa var det på tide med noen før og etter bilder av kjøkkenet! Håper dere nå forstår hvorfor jeg har vært så mye borte fra bloggen. For dette har tatt laaaaang tid. Det og rive ned et kjøkken fra 1960 er ikke bare bare! Og det tar ikke noe mindre tid og bygge det opp igjen heller… Hallelujah! Det er deilig og være ferdig med denne jævla oppussingen, og ha et helt nytt, fint, rent og smart kjøkken. Vi er så fornøyd, og jeg gleder meg helt enormt til og lage mat her! Det beste med dette kjøkkenet er naturligvis oppvaskmaskinen, for tro meg… 3 år uten, altså oppvask for hånd… Det er noe dritt!!! Høres kanskje skikkelig teit ut, men har du vokst opp med oppvaskmaskin, er overgangen ganske stor. Så vår kjære oppvaskmaskin, du er hjertelig velkommen! Du og jeg skal bli gode venner
collage4
collage1 collage2 collage311
Nå var det litt ekstra rotete på de gamle bildene da, siden vi akkurat hadde begynt og ta ut ting av skapene. Men fy søren, sjekk forskjellen a! Altså, skråskap… Hvem har det i 2013? Nå var ikke dét det værste med kjøkkenet, men man merket at dette var et gammelt kjøkken for og si det sånn. Jeg vet liksom ikke helt hva jeg skal skrive, for det er så sinnsyk stor forandring, i hvertfall for oss som har jobbet med dette, og har bodd med det gamle. Men, en ting skal sies, og det er at jeg er kjempestolt av A Maken til handy mann har jeg ikke vært borte i. Så flink til alt, nøye og effektiv. Herregud så flink han er! og så heldig jeg er som har sikret meg et slikt mannfolk. Vi har fått mye god hjelp av familien også, men ja… A du er helt utrolig! Den som sier noe annet skulle hatt en neve smelt på nesa. Faktisk! 
DSC03713Jeg jubler både innvendig og utvendig akkurat nå. JEG ER SÅ FORNØYD!