20130730-192059.jpgHerregud, ser dere hvor sliten jeg er? Hvis nei, så kan jeg si såpass at jeg er helt pudding, og det var veldig godt og ligge her på balkongen akkurat nå! Seks til fem timers søvn, opp halv syv, full arbeidsdag, søke skoler i minipauser, ringe rundt, stresse, rett hjem, fikse middag, lufte Brum, reise til leiligheten, rydde-vaske-ordne-hjelpe til….tilbake til Brum, rydde hos Mamma og Tommy, reise tilbake til leiligheten gjøre det samme om igjen, og reise tilbake atter en gang. Er det rart jeg er pudding? Innimellom alt dette ble jeg også sjekket opp og tilbudt en jobb *haha* bra at noen liker puddinger!
20130730-192235.jpgNå begynner kjøkkenoppussingen og nærme seg slutten. *Halleluja!* Vi var ganske innstilte på at det kom til og stå klart innen fire uker, men nå har vi faktisk holdt på i godt over én måned… Heldigvis har vi fått bo hos Mamma og Tommy mens de har vært på ferie, og det er jeg evig takknemlig for! De av dere som har pusset opp et bad/kjøkken før, vet hvor slitsomt det er og bo uten… Men på torsdag flytter vi hjem igjen, og jeg gleder meg så innmari mye! Jeg gleder meg til og få alt på plass og i orden, og ikke minst til og lage vår første ordentlige middag på det fine kjøkkenet vårt. Gjett om dere skal få kjøkkenomvisning til helgen da!
20130730-192320.jpgNå skal jeg ta en runde med vask og rydding hjemme hos M og T før jeg skal legge meg med Brum og bare slappe av. Jeg har ikke vært så sliten som det jeg er nå på år og dag, så nå trenger jeg virkelig en god dose med skjønnhetssøvn… I morgen vil jeg ikke være/se ut som en pudding, og heller ikke skrive ordet «pudding» på bloggen igjen. Natta