collageeI går kveld bestemte jeg meg for og kjøre litt intervaller igjen, og denne gangen gikk det m-y-e bedre enn forrige uke. Nesten flaut og lese det siste treningsinnlegget mitt! Men forrige gang klarte jeg bare 6 drag med geriljaintervaller, i går klarte jeg 20! Så, kondisjonen og viljestyrken kommer raskt tilbake heldigvis. Siden jeg ikke gadd og dra frem speilrefleksen i går kveld, tok jeg heller litt mobilbilder under uttøyingen *haha* Her ser dere også den kjempefine shortsen min fra Nike, som jeg har blitt så glad i. ELSKER fargen, og jeg har den i turkis også. Begge er luftige og veldig gode og løpe i! Ikke sniker dem seg inn til steder hvor de ikke skal være heller, og dét er et pluss hos meg! *haha* Jeg kjøpte den på XXL men fant den desverre ikke på noen nettbutikk i farta. Men de har en ganske lik en i rosa på Nelly nå, men med innebygd boxershorts (noe som kanskje er enda behageligere??) Den finner du her (adlink) 

Jeg forsøker og trene annenhver dag her hjemme nå, men kjenner at jeg skal ta en tur på Elixia om ikke så lenge. LITT lettere og pushe seg selv der, i tilegg til at du har alt tilgjengelig på et og samme sted. Jeg savner blant annet kettlebells noe innmari, så jeg tror faktisk at jeg skal dra dit i morgen. Har liksom ikke hatt mulighet til og dra bort dit med en liten valp på slep, men Brum er stor gutt og klarer og være alene 1 time.

Runder av her… Ha en fin dag alle sammen!