brumHei fininger!  Jeg vurdere og omkalle bloggen min til «hundebloggen» jeg nå, for makan til mye hundesnakk det har blitt her i det siste! Vi er hundevakter for tredje gang denne sommeren faktisk, og etter at Louis reiste med Mamma og Tommy på søndag, kom denne kjekkasen til oss. Brum skal være hos oss i hele to uker, og det er sååå koselig! Han begynner og bli ganske gammel og skrall stakkars, men kosete, dét er han, og muligens verdens snilleste hund. Bare snill og god hele tiden han  I skrivende stund har han faktisk satt i gang en liten fotvask på meg *godt med tåfis*, men jeg vurderer og lure meg unna hvert øyeblikk og heller lage litt ny tåfis i løpeskoene mine… Jeg har planer om og sovne som en stein med én gang jeg legger meg i dag, så de siste timene skal jeg bruke siste rest av energi på og løpe litt intervaller, ha et lite hjemme-spa og bare kose meg med Brum og A. Hørtes ikke det deilig ut på en helt vanlig tirsdag? *Jooo* 

Får bare sette i gang!  Ha en fin kveld dere