salat2Syns du dette så godt ut? Med hånden på hjertet…Dette er desidert den beste salaten jeg har lagd, smakt og sett, noen gang! Ingen dressing, men med masse godt, som ga god smak. Jeg var litt usikker på hvordan A ville reagere med salat på middagsbordet *og ikke noe annet*, med tanke på at han er mann, og ikke en «salat-mann». Men han syns den var kjempegod han også faktisk! Så, dette var absolutt en vinner på kjøkkenet, som jeg har veldig lyst til og dele med dere…

Jeg kjøpte to salatblandinger, med isberg, ruccola og masse annet godt, og tok én håndfull av hver blanding. Deretter stekte jeg opp to kyllingfilleter, helte dem i en bolle og blandet det sammen med 4 ts pesto. Mens kyllingen kjølte seg ned, stekte jeg litt strandaskinke sammen men pinjekjerner. Deretter er det bare og fordele det i hver sin salatbolle, og servere. Jeg valgte og ha oppi litt phetaost også, bare for og «phete» opp maten litt *hehe- tog du an?*. Dette ble en helt fantastisk god salat, som jeg garantert kommer til og lage veldig ofte fremover! 
salat12