angryJeg sa at jeg skulle starte med de gode rutinene i dag, og det har jeg jammen meg gjort også! Det ble hjemmetrening i kjelleren hos mamma og Tommy i dag, noe som ikke var så lett med en LITT ivrig valp på slep under alle øvelsene. «Stakkars» Louis fikk et skikkelig strengt NEI av meg da jeg holdt på meg knebøy, men da ha han seg også… heldigvis!  Øvelsene jeg tok i dag var ikke mange, men det ble pushups, siderotasjon med medisinball, knebøy (med medisinball), planken og beinhev på ball. Kjente jeg ikke hadde trent på en stund da, for og si det sånn! *Skjønner dere hva jeg mener med ivrig valp eller?! Se bildene under*
tcollFor og avslutte det hele med et smell, og for og oppdage hvor mye kondisen har dalt på de siste ukene slo jeg like gjerne til med gerilja-intervaller på tredemøllen! TRODDE-JEG-SKULLE-DØ etter den 6 intervallen, så da hoppet jeg av… *haha* Latterlig og se hvor raskt kondisjonen minsker altså! Jeg løp 7 km rolig jogg med Camilla forrige uke, og det gikk heldigvis fint, så kondisen er ikke heeeelt borte. Men høy intensitetstrening er tydeligvis noe jeg må fokusere på fremover.

Men nå er jeg i hvertfall i gang! Jeg har spist bra i dag, lagd meg en sunn snickers-fudge til kveldskos *som dere selvfølgelig skal få oppskrift på* og kan legge meg med en god følelse, sammen med tidenes mensensmerter! Jepp, så heldig er jeg!!!

Håper dere har det fint alle sammen!