collage11: Jeg har fått med ny, fin og rosa snekkerbukse! 2: Drukket massevis med kaffe i det fine været. 3: Multitasking på høyt nivå, soling og lesing på en og samme gang. 4: Forsøkt og spise litt sunnere i blant all oppussingen. Her er det speltlompe-pizza med serrano skinke, mozarella og ruccola. 
collage25: Føler meg like liten og søt som Louis innimellom, men der tok jeg altså feil! 6: Sunnheten har vært på ferie siden oppussingen startet. 7: Er fornøyd med hårfargen min og har feiret bursdagen til pappa. 8: Lagde meg en god frokost da jeg var alene i helgen. 
collage39: Har startet på årets sommerjobb, og fått noen deilige lunsj-timer i solen. 10: Var på bursdagsfeiring i helgen, og fikk i oppgave om og lage et bilde/maleri som passet til annledningen. 11: A fyllte hele 22 år i går, og fikk sjokolademuffins da han endelig kom seg hjem fra hyttetur. 12: Bursdagsfeiring av A sin fetter Stian på lørdag. . . Vi har gått i samme klasse i 3 år *hihi*
collage513: Jeg har solt meg så fort annledningen har vært der. 14: Spilt natt/disco-bowling med Pappa, Kjersti og A. 15: Solt meg enda en gang, og sovnet som en stein så fort jeg leste ut Shape Up. 16: Hatt det veldig morsomt med Louis (som jeg foresten passer på hele denne uken)
collage417: Hatt ansvar for malin av kjøkkenet. 18: Spist is med A og Linn («svigersøster») 19: Etter en middag på Olivia. 20: Tatt ego-bilder av meg selv, de få dagene jeg har hatt en grunn til og bruke sminke…

Sånn mine venner! Da er jeg tilbake i den gamle bloggrutinen, og ville derfor gi dere en liten oppdatering på hva de siste ukene har gitt meg. Mye spennende eller hva?…*kremt* Nå har det altså gått over én måned siden vi startet med kjøkkenet, og det dukker stadig vekk opp noen hendelser som forsinker oss, eller noen ekstra arbeidsoppgaver. A er heldigvis kjempehandy, og fikser alt lekende lett. Så stolt (og overlykkelig) over og ha en så flink mann i livet mitt. *hehe* Vi er fortsatt ikke ferdig, men denne uken bor jeg hos Mamma og Tommy, mens jeg jobber og passer på Louis. Så, denne uken skal jeg komme meg tilbake i gamle mat-rutiner, tilbake til treningen, og bloggen… Ikke minst! To måneder med dårlig mat og lite trening har gjort noen forandringer på kroppen for og si det sånn, så det skal bli deilig og komme tilbake igjen. 

Håper ikke dere har glemt meg helt! Vi blogges siden