*sponset*
2Hola! Imellom all oppussingen så dukker det opp noen lyspunkt i hverdagen. I dag for eksempel fant jeg vippeserumet fra Xlash i postkassen, som jeg nå skal teste ut! Jeg har prøvd noen vippeserum tidligere, men har ikke hatt så god erfaring med dem, men denne her skal visstnok være helt suveren, og lover deg både lengere og tykkere vipper. Jeg vil tro det er en grunn til at dette et det mest solgte vippeserumet på markedet… Åh som jeg gleder meg! For og virkelig få testet den ut skal jeg ta bilder underveis, så får vi sett effekten på ordentlig!Høres ikke det bra ut?
3
4
Men nå skal dere høre! Jeg har nemlig fått en liten godsak til dere også…*trommevirvel* For her har dere et gavekort som gir deg hele 100 kr avslag på serumet! Er ikke det flott? Gå inn på siden deres her og oppgi rabattkoden: ANINE713. Denne er gyldig helt til 31.Juli. Jeg vil også anbefale dere og gå inn på facebooksiden deres også, her får dere sett før og etter bilder, og kundeuttalelser fra de som har brukt serumet tidligere.
BildeNå gleder jeg meg til og teste ut denne i noen uker, så får vi se da om jeg får bambi-vipper jeg også! Jeg skal holde dere oppdaterte på vippefronten, selvfølgelig :-)